fbpx

גלי לופו אלטרץ והוצאת זרש גאות להציג:​

ערכת בישול טבעוני לכווולם

במקום לחפש מתכונים באינטרנט ולהתפלל שייצא טוב.
במקום לרוץ לחפש מרכיב חיוני שנמצא רק בחנות נישה בשוק לוינסקי.
במקום ללכלך המון כלים בשביל תוצאה "נחמדה".

מאות מתכונים פשוטים וברורים שנוסו ונבדקו על ידי עשרות בשלנים מנוסים ובלתי מנוסים.

יש כאלו שמתכון בספר בישול לא מספיק להם. הם רוצים לראות בעיניים באיזה כלים משתמשים, את הטכניקות, ולצבור את הביטחון שיוכלו לשחזר זאת בעצמם.

בשביל זה נבראו סדנאות הבישול. גלי מורה מנוסה לבישול וב20 בשנים האחרונות העבירה סדנאות כבר לאלפי אנשים, טבעונים ולא טבעונים, מכל רחבי הארץ.

אבל מה עם מי שאין לו כוח לכתת את רגליו לכפר סבא (עיר האורות) כדי להשתתף בסדנה של גלי? 
ומי שרוצה להיות מסוגל לחזור להדגמות שוב ושוב גם אחרי שהסדנה נגמרה?

מהסיבה הזאת גלי הקליטה את הסדנאות המצולמות שלה, שאותן ארזנו לכם יפה יפה לתוכנית הדיגיטלית "מחמאות מהמטבח". 

הסדנאות המצולמות מלוות ומדגימות מתכונים מהספרים ומקנות לכם את טכניקות העבודה הנכונות, טיפים ושטיקים שיקלו עליכם במטבח, גם אם אתם ממש לא בשלנים – וגם אם כן! 

המטרה המרכזית שלנו היא שבזכות הספרים והסדנאות המצולמות בתוכנית הדיגיטלית
תתחילו לבלות פחות זמן בחיפושים, פחות זמן בהשגת חומרי גלם, וכמובן פחות זמן בבישול,
ולקצור יותר מחמאות מעצמכם ומהאורחים.

מה בערכה?

1

הספר בישול טבעוני ישראלי

שווי מקורי: 98.00

2

הספר טבעוני, פשוט וטעים

שווי מקורי: 139.00

3

התוכנית הדיגיטלית מחמאות מהמטבח

שווי מקורי: 297.00

שווי כולל של הערכה: 534.00

אבל זה לא המחיר שתקבלו היום. ברוכים הבאים להצעה הכי משתלמת שלנו:

בישול טבעוני לכווולם

בערכה שני ספרי בישול ובהם מתכונים, עקרונות וטיפים שנוסו ונבדקו על ידי בשלנים מדופלמים ומתחילים כאחד. וגם התוכנית הדיגיטלית "מחמאות מהמטבח", הכוללת 30 שיעורים ובהם המחשה ויזואלית של מתכונים וטכניקות מהספרים:
  • סדנת קציצות (9 שיעורים מצולמים)
  • סדנת גבינות (9 שיעורים מצולמים)
  • סדנת טופו (9 שיעורים מצולמים) 
  • 3 מתכוני בונוס
בסך הכול תקבלו מעל 400 מתכונים, טיפים ועקרונות לבישול טבעוני פשוט, טעים ובריא, ובתוכנית הדיגיטלית תוכלו גם ממש לראות בעיניים מה אני עושה עם הידיים. 

₪534.00

₪349.00

+ משלוח חינם לספרים

זה מתאים לך גם אם:

רגע, ואם הספרים כבר אצלי במטבח?

אפשר להירשם רק לתוכנית הדיגיטלית ״מחמאות מהמטבח״. 

שאלות נפוצות

הספר הזה בדיוק בשבילך! הרבה בשלנים ובשלניות מהקהילה של גלי מתארים אותו בתור "ספר לימוד". הוא מסביר הכול כולל טכניקות כולל רציונל!

הספר בא עם תמיכה טכנית של גלי, שלוקחת אותך יד ביד בקבוצת הפייסבוק גלי גלי לי – כל התשובות לבישול טבעוני בריא.

בין המתכונים באינטרנט יש מאוד מוצלחים ומאוד לא מוצלחים. לא תמיד אפשר להבדיל ביניהם בלי לנסות והשפע לפעמים מבלבל. 

המתכונים בספרים ובסדנאות של גלי נוסו על ידי מאות אנשים, כולל פרויקט נסיינות לפני הדפסת הספרים שבהם ביקשנו מאנשים לבדוק אם משהו לא ברור או לא מדויק – ותיקנו!

בתור ספר לימוד, יש בספר גם הסברים מה אפשר להחליף במה. ברוב המתכונים יש גיוונים. ואם עדיין לא מצאת את התשובה, תמיד אפשר לשאול את גלי בקבוצת הפייסבוק גלי גלי לי כל התשובות לבישול טבעוני בריא!

רוב התלמידים בסדנאות ורוב רוכשי הספר לא טבעונים. האוכל טעים ומתאים לכוווווולם! לא חייבים לעבור לטבעונות כדי ליהנות מהמתכונים הבריאים, הקלים והטעימים של גלי!

בכל מאות המתכונים שלי יש את שיטת סימון המתכון מכיל/לא מכיל גלוטן.

שימי לב בפינה השמאלית של המתכון:

שיבולת אפורה = אפשרות ללא גלוטן. לדוגמה במרק התירס ניתן להמיר את רוטב הסויה ברוטב סויה ללא גלוטן.

שיבולת צהובה = מתכון ללא גלוטן בכלל. לדוגמה במתכון של בולגרית טופו מעודנת לסלט.

כך שמבחינת התאמה של המתכונים שלי למטבח ללא גלוטן עשינו את מירב המאמצים להנגיש.

עבור מתכונים בלי שיבולת – מוזמנת לשאול בקבוצת הפייסבוק שלי אם יש לי רעיון למתכון דומה ללא גלוטן.

זה ספר עם תמיכה טכנית!