בסדנת המאפים, שאיתה בחרתי לפתוח את הקורס “טבעוני דל פחמימות? זה אפשרי!”, אני מזמינה אותך ללמוד גם על העקרונות ועל החומרים של תזונה טבעונית דלת פחמימה, וגם מתכונים נבחרים שנותנים פתרון לכל מי שרוצה להפחית פחמימות, להימנע מגלוטן, להפחית מזון מעובד, וכמובן לטבעונים!
בסדנה יש שמונה סרטונים ובהם מתכונים למאפים טבעוניים דלי פחמימה, מלווים בהסברים על חומרי גלם ועקרונות של בישול טבעוני דל פחמימה, כך שאחרי הסדנה יהיו לך הכלים להמשיך וליצור עוד מתכונים בעצמך.
כל סרטון מלווה גם במתכון כתוב.
ברוב המתכונים יש גיוונים שונים, כך שבעצם יש פה הרבה יותר משמונה מתכונים: מאפינס פירות יער, למשל, יכולים להפוך למאפינס שוקולד, וקרקרי השקדים, וגם הביסקוצ’וס, יכולים לבוא במגוון טעמים.
כל המתכונים בסדנה מתאימים גם לנמנעים מגלוטן!
עד סוף החופש הגדול הסדנה במחיר השקה של 360 במקום 450 ש”ח